خانه بانوان اشراق

خانه بانوان اشراق

خدایا، از تو می‌خواهیم که به سبب دانش بی‌حدّ خود، برای ما خیر و نیکی را برگزینی...

به ما الهام کن که آنچه را نیک و درست است، بدانیم و عمل کنیم،
و این را وسیله‌ای قرار ده تا به آنچه برایمان مقدّر فرموده‌ای خشنود شویم،
و به حکمی که در حقّ ما کرده‌ای گردن نهیم.

پس پریشانیِ دو دل بودن را از قلب ما بزدای
و ما را به یقینی همانند یقین بندگان مخلص خود یاری نمای،..

آنچه را قسمتمان کرده‌ای و برای ما ناخوشایند است، محبوب ما گردان،

و آن حکم تو را که دشوار می‌پنداریم، آسان ساز،
و در دل ما انداز که در برابر آنچه در حقّ ما خواسته‌ای، تسلیم تو باشیم،
و نخواهیم که آنچه به تأخیر انداخته‌ای، پیش افتد،
و آنچه پیش انداخته‌ای، به تأخیر افتد،
و آنچه را محبوب توست، ناپسند داریم،
و آنچه را خوش نمی‌داری، اختیار کنیم.


فرازهایی از دعای (33)صحیفه سجادیه- نیایش امام سجاد در طلب خیر
--------------------------------------------------------------


آدرس خانه ی بانوان اشراق

خیابان فاطمی، روبروی درب اصلی هتل لاله خیابان باباطاهر، کوچه سهند شرقی، پلاک 26

شماره تماس:
021-88391385

۴ مطلب در فروردين ۱۳۹۵ ثبت شده است

دومین جلسه از اولین دوره سلسله جلسات سبک زندگی دینی با حضور سرکار خانم دکتر همیز

با موضوع زن حقیقی؛ نشاط گمشده

به همراه جشن میلاد حضرت علی (ع)


۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰ ۳۰ فروردين ۹۵ ، ۱۷:۴۰
خانه بانوان اشراق

به او کلیه‌ی رضایت‌مندی‌های اقتصادی را اعطا کنید، به گونه‌ای که دیگر هیچ کاری جز خوابیدن، خوردن کلوچه، و گذرانیدن عمر نداشته باشد. او را از تمام خوبی‌های روی زمین سرشار کنید، و او را تا فرق سرش در خوشی غوطه‌ور سازید: حباب‌های کوچکِ در سطح این خوشبختی، مانند سطح آب، خواهند ترکید. (داستایوفسکی، یادداشت‌های زیرزمینی)


بعد از خواندن کتاب لایف استایل و در ادامه سلسله جلسات سبک زندگی، ان‌شاءالله کتاب "جامعه مصرفی" را خواهیم خواند تا درک بهتری از مفهوم سرمایه داری و جامعه مصرفی و نسبت آن با سبک زندگی پیدا کنیم.

کتاب "جامعه مصرفی" مهمترین اثر ژان بودریار فیلسوف و نظر‌پرداز پست‌مدرن فرانسوی است.
ژان بودریار این کتاب را در سال 1970 نوشت و در آن تردید، ارزیابی و نقد خود را نسبت به اقتصاد مارکسی بیان کرد و به بیان تفاوت‌های چهار منطق حوزه مصرف (منطق فایده، منطق بازار، منطق هدیه و منطق منزلت) را پرداخت.
"
جامعه مصرفی" نقدی است بر مفهوم مصرف کالاهای فرهنگی از قبیل فیلم و سینما و انواع تفریحات فرهنگی و بودریار معتقد است نوع مصرفی که در جامعه مدرن شکل گرفته، زاییده سرمایه‌داری است که طبقه متوسطی را به وجود آورده و برای اینکه جامعه پاسخگوی نیازهای این طبقه باشد، مدام در حال بازتقاضای کالاها و در واقع تعریف نیازهای جدید است.

۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰ ۲۸ فروردين ۹۵ ، ۲۳:۳۵
خانه بانوان اشراق

اولین دوره از سلسله جلسات سبک زندگی دینی با سخنرانی سرکار خانم دکتر همیز

با موضوع زن حقیقی؛ نشاط گمشده

به همراه قرائت زیارت شریف امین الله


۰ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰ ۲۱ فروردين ۹۵ ، ۱۷:۲۴
خانه بانوان اشراق

فلینظر النسان الی الطعامه: انسان باید به دقت به غذای خود بنگرد و در آن تأمل کند این سفارش خداوند است اما آیا ما هم به غذای خود دقت میکنیم؟ سبک زندگی ما ایرانیان با پیشینیانمان فرق دارد ، نظام خورد و خوراکمان هم دچار تغییرات زیادی شده، فروشگاههای بزرگ موا د غذایی، رستوران ها، کافی شاپ ها ، فست فود ها که هر روز مثل قارچ در خیابان های شهر می روید و در فرهنگ ما سابقه چندانی نداشته است. آری عادات غذایی ما به کلی متحول شده است. عادت کرده ایم اغلب هنگام غذا خوردن مشغول تماشای تلویزیون باشیم، سر سفره هایمان همیشه سالاد و دیگر مخلفات وجود داشته باشد، مواد مصرفی ما اغلب پاستوریزه و بسته بندی شده اند و تاریخ مصرف دارند یا غذاهایی که میخوریم اغلب دستکاری شده اند و در بسیاری از پدیده های وارداتی رکوردار هستیم اما با این حال شاید هنوز سفره ای در خانه هایمان پهن شود تا مانند سنت پدرانمان ما را به دور خود جمع کند. با این حال باید بپذیریم که عادات غذایی ما عوض شده حال آنکه فرهنگمان همان فرهنگ سنتی پدرانمان است.

آری تغذیه ی سالم برابر است با سلامتی و تندرستی حال آیا تغذیه ی سالم تنها راه دستیابی به جسم و روح سالم است یا اینکه مکمل دیگری هم دارد؟ شاید بارها این جمله را شنیده باشید (یا رب قو علی خدمتک جوارحی : پروردگارا اندامم را جهت خدمت به خودتت قوی گردان) لزوم داشتن بنیه ای قوی داشتن جسم و روح سالم است که علاوه بر تغذیه سالم میتوان آن را در ورزش و تحرکات بدنی نیز جستجو کرد. در ادوار گذشته به دلیل تحرکات بدنی بالایی که افراد به خصوص زنان خانه دار داشتند و تمامی امور خانه را به صورت یدی انجام میدانند مخصوصاً زنان روستایی علاوه بر امور خانه داری به کشاورزی هم مشغول بودند  بنیه های قوی و نیرومندی داشتند ولی با ورود ابزار آلات صنعتی به بازار چه در امور خانه داری ( ماشین لباس شویی، ماشین ظرفشویی، جارو برقی و.....) و کشاورزی، فعالیت بدنی به شدت کاهش یافت و  بیماری های ناشی از کم تحرکی  مانند چاقی افسردگی ناتوانی جسمی و .... ظاهر شد که به مرور باعث شد زنان برای بازیابی جسم و روح خود به باشگاه های ورزشی روی آورند. 

حال بیایید بپرسیم ورزش چه نقشی در تغییر سبک زندگی ما داشته است؟ ورزش هم با آگاهی نو پدید و نمایش اجتماعی بدن بسیار مورد توجه قرار گرفت و به وضعیتی مصرفی دچار شد ورزش قهرمان تولید کرد و قهرمان اجتماعی مدل مدهای جدید شد که یکی از آثار آن فروش میلیون دلاری برند های معروفی نظیر نایک، آدیداس و اسپریت شد این روند تا جایی ادامه یافت که ورزش به عنوان عاملی جهت تمایز اجتماعی و نشانه ی با فرهنگ بودن، باسواد بودن، اهل زیبایی بودن و .... مبدل شد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ فروردين ۹۵ ، ۰۹:۴۹
خانه بانوان اشراق